voor bedrijven en particulieren

onze projecten

service – kwaliteit – vakmanschap

Een paar voorbeelden van onze projecten

Voor elk ventilatie probleem hebben wij een oplossing

Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. R&M Ventilatietechniek is al 10 jaar gespecialiseerd in het installeren, renoveren, optimaliseren en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen in woningen en kantoren. Samen met onze klanten regelen wij het planmatig onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een optimaal werkend ventilatiesysteem.

Project Enschede

R&M Ventilatietechniek heeft de bestaande dakventilatoren vervangen door energiezuinige gelijkstroom dakventilatoren met ingebouwde drukregeling en tijdschakeling.

De appartementen zijn voorzien van drukgeregelde ventielen waarbij een constante luchtafvoer wordt gerealiseerd. Alle aanwezige luchtkanalen zijn door R&M Ventilatietechniek inwendig gereinigd.

Na plaatsing heeft het appartementencomplex een schoon, nieuw en energiezuinig zelfregelend ventilatiesysteem. De opdrachtgever heeft, indien regelmatig onderhoud door R&M ventilatietechniek wordt uitgevoerd, voor de komende 15 – 20 jaar de zekerheid van een goed functionerend ventilatiesysteem.

Project Kantoor

De klant van R&M Ventilatietechniek heeft deze casco ruimte ingericht als kantoorruimte. Waarbij R&M Ventilatietechniek is gevraagd om een ventilatiesysteem te leveren en monteren.

R&M Ventilatietechniek heeft een compleet ventilatiesysteem inclusief luchtkanalen en afzuigventielen geleverd en gemonteerd. De gemonteerde afzuigventilator is in standen te regelen d.m.v. een draadloze standenschakelaar. 

Project: Kliniek Hengelo

R&M Ventilatietechniek heeft in de behandelruimten een Warmte-Terug-Win systeem geleverd en gemonteerd.

Elke behandelruimte is, boven verlaagd plafond, voorzien van een WTW unit die gefilterde en door een warmtewisselaar opgewarmde lucht inblaast en vervuilde lucht afzuigt. Elke WTW unit wordt automatisch toerengeregeld d.m.v. een CO2 meter.

opdrachtgevers

Wij lossen dagelijks storingen op voor onze opdrachtgevers.

Snelle en vakkundige service

Bij R&M Ventilatietechniek staan wij voor een goede service. Wij brengen daarvoor de ventilatiesystemen digitaal in kaart, zodat bij storingen snel gekeken kan worden waar de storing precies zit. Omdat wij onze eigen productieafdeling hebben, kunnen we reparaties snel uitvoeren. Op deze manier is een storing vaak nog dezelfde dag opgelost.

Wil jij ook ons team versterken neem dan contact op!

Vind jij het ook leuk om klanten te helpen met onze ventilatie oplossingen
en houd jij ook zo van techniek zoals wij stuur dan een mailtje naar ons met jouw motivatie.