voor bedrijven en particulieren

over ons

service – kwaliteit – vakmanschap

VCA - gecertificeerd

R&M Ventilatietechniek vertrouwt op zijn expertise, en wil altijd werken vanuit een goede relatie met de opdrachtgever. Daar elke woon- of werksituatie anders is, en een goede start begint met de juiste informatie en kennis over uw wensen.
Op die manier komen we tot de meest rendabele en duurzame oplossingen en instellingen. Om onze missie te kunnen waarmaken, hebben we alleen maar VCA-gecertificeerde monteurs en installateurs in dienst waar we zelf uiteraard erg tevreden over zijn. Tevens zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van (mechanische) ventilatie.

Sinds 2013

Wij staan voor vakmanschapDiversiteit aan diensten

Onderhoud

Het belang van onderhoud

Levensduur bepalend

Door een ventilatiesysteem regelmatig goed te onderhouden wordt de levensduur van het systeem verlengd. R&M Ventilatietechniek controleert uw systeem en verzorgt, als dat nodig is, de reiniging en reparatie.

Service

Snel storing oplossen

Storingen 24/7 oplossen

Niemand zit te wachten op een storing in het ventilatiesysteem. Het is daarom goed te weten dat R&M Ventilatietechniek een eigen storingsdienst heeft, die 24 uur per dag in staat is om storingen te verhelpen.

Advies

Passende Ventilatie oplossingen voor U

Op maat

R&M Ventilatietechniek is inzetbaar voor advies, levering en installatie van nieuwe ventilatiesystemen, maar ook bij onderhoud en storingen van bestaande systemen.

Reparatie

Op maat gemaakt

Een eigen produktie omgeving

Is het ventilatiesysteem kapot? R&M Ventilatietechniek heeft de kennis en middelen in huis om het systeem op de juiste wijze te repareren.

opdrachtgevers

Wij lossen dagelijks storingen op voor onze opdrachtgevers.

Wij houden van techniek

Onze passie voor ons vak uit zich dat de techniek voor onze klanten werkt en niet andersom.

stuur ons een bericht

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand contactformulier in en laat het ons weten. U ontvangt zo snel als mogelijk bericht van ons.​

Contact met ons

RM Ventilatietechniek B.V.

J.Keplerweg 8G
2408 AC Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 422 770

openingstijden ma.t/m vr : 09:00-16:00